Indija – Zlatni trokut - iz Ljubljane

Galerija fotografija
 • Noćenje s doručkom
 • Avion

13.03. iz Ljubljane

Delhi, Agra, Fatehpur Sikri, Amber Fort i Jaipur

Program putovanja

1. dan: Let za Delhi
Sastanak putnika u zračnoj luci Ljubljana dva sata prije polijetanja zrakoplova. Podjela putne dokumentacije od strane voditelja putovanja te prijava na let za Istanbul. Po dolasku u Istanbul slijedi nastavak putovanja noćnim letom prema Delhiju.

2. dan: Dolazak u Delhi - panoramski razgled grada
Po dolasku u Delhi u ranim jutarnjim satima slijedi transfer do hotela, doručak i osvježenje. Nakon toga očekuje Vas vođeni panoramski razgled autobusom kroz Stari Delhi. Prvo ćete posjetiti Raj Ghat (spomenik Mahatmi Gandhiju) i pritom uživati u prekrasnoj šetnji. Nakon toga krećemo dalje autobusom, prolazimo pokraj Crvene utvrde i dolazimo do Chandni Chowk (najstarijeg i najposjećenijeg bazara na tom području) i jedne od najvećih džamija u Indiji – Jamma Masjid. U nastavku Vas očekuje poseban doživljaj: vožnja rikšama kroz živahne ulice Chandni Chowka i Starog Delhija. Uživajte tijekom vožnje u jedinstvenom i šarmantnom kaosu izvorne Indije. Slijedi povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: Razgled New Delhi - Agra
Nakon doručka napuštamo hotel i krećemo u razgled New Delhija. Posjetit ćete Qutab Minar, najviši kameni toranj Indije, impozantan slavoluk Vrata Indije, predsjedničku palaču, zgradu parlamenta, državne i upravne zgrade kao i mauzolej Humayun. Po završetku razgleda, krećemo brzom cestom prema gradu Agri. Grad Agra leži na obalama rijeke Yamune. Ovaj grad spominje se još u najpoznatijem indijskom epu Mahabharata, pod imenom Agrevana ili „granica šume“. Dolazak i prijava u hotel na području Agre. Noćenje.

4. dan: Agra - Taj Mahal - Crvena utvrda (fakultativno)
Doručak. Danas posjećujete najpoznatiju građevinu Indije - Taj Mahal (pripremite fotoaparate). Najbolje vrijeme za posjet Taj Mahalu je rano ujutro za vrijeme svitanja. Očarati će vas impozantna arhitektura kao i vrt koji okružuje Taj Mahal. Nakon toga slijedi povratak u hotel i doručak. Potom imate slobodno vrijeme za svoje aktivnosti ili nam se možete pridružiti na fakultativnom izletu do utvrde Agra koja se naziva i Crvena utvrda (uključeno u paketu izleta). Uživajte u prekrasnom pogledu na rijeku Yamunu s Taj Mahalom u pozadini. U kasnijim poslijepodnevnim satima pozivamo Vas na fakultativni gastronomski izlet „Agra Food Trail“ (uključeno u paketu izleta). Noćenje.

5. dan: Fatehpur Sikri - Jaipur
Doručak. Slijedi vožnja prema Jaipuru. Putem ćete posjetiti grad Fatehpur Sikri, koji je udaljen 40-ak km od grada Agre. Razgledat ćete iznenađujuće dobro očuvane veličanstvene zgrade „grada duhova“, uključujući Jama Masjid, palaču Panch Mahal i druge palače koje su danas svjedoci veličine i sjaja mogulskog carstva iz doba procvata njegove moći. Nastavak prema Jaipuru, kojeg nazivaju i „crvenim gradom“. Glavni je i najveći grad indijske države Rajasthan. Dolazak i prijava u hotel na području Jaipura. Noćenje.

6. dan: Amber Fort 
Doručak. Slijedi razgled tvrđave Amber, koja je do 1728. godine bila glavni grad ove države. Razgledajte hram Kali, dvoranu pobjede ili Jai Mahal i Jagmandir. U nastavku Vas očekuje kružna vožnja gradom Jaipur na kojoj ćete vidjeti zvjezdarnicu, gradsku palaču i muzej. Put nas vodi i do Hawa Mahala („Palače vjetrova“). Navečer imate mogućnost pogledati fakultativnu demonstraciju indijskog kuhanja nakon koje slijedi i večera (uključeno u paketu večera). Slijedi povratak u hotel. Noćenje.

7. dan: Slobodno ili Jeep safari (fakultativno)
Doručak. Danas Vam se pruža mogućnost da Jaipur istražujete sami ili da nam se pridružite na fakultativnom izletu safari vožnja džipom koji uključuje razgled jednog sela te ručak u Samodi (uključeno u paketu izleta)

8. dan: Jaipur - Delhi
Nakon doručka napuštamo Jaipur i slijedi povratak u Delhi. Putem ćete imati dovoljno vremena za stanku za ručak i za kupnju nekoliko suvenira. Poslijepodne stižete u Delhi na posljednje noćenje. Danas imate mogućnost pogledati Kingdom of Dreams (fakultativno - uz doplatu), teatralnu i šarenu dramu. Prekrasno „Kraljevstvo snova“ je karneval koji je Indiju učinio jedinstvenom turističkom destinacijom. Smještaj u hotel na području Delhija. Noćenje. 

9. dan: Povratni let
Transfer u ranim jutarnjim satima prema zračnoj luci u Delhiju. Po dolasku, slijedi prijava na let za Istanbul. Po dolasku u Istanbul slijedi nastavak putovanja na letu za Ljubljanu. Planirani dolazak u Ljubljanu u večernjim satima.

Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih fakultativno podložan je promjenama prema procjeni pratitelja/voditelja putovanja, a ovisi o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata, trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

Termini i cijene:

Datum

13. - 21.03.2024.

Iz Ljubljane

Redovna cijena

1.115,89

Cijena s popustom

1.015,89 €

* Cijene su izražene u € po osobi u dvokrevetnoj standard sobi / kabini

Indija – Zlatni trokut - iz Ljubljane Azija/Indija/Jaipur
 • Polazak

  13.03.2024. - 21.03.2024.

  Trajanje

  9 dana

 • Usluga

  doručak

  Tip sobe

  dvokrevetna soba, jednokrevetna soba

 • od 1.015,00 €

Popust i doplate

Obavezna doplata po osobi:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu ( ako osoba putuje sama): 199 €
 • Napojnice za lokalne davatelje usluge (obavezna doplata na destinaciji): 45 €po osobi
 • Viza za Indiju: 35 € bez posredovanja agencije / 55 € po osobi uz agencijsko posredovanje
 • Dokumenti potrebni za izdavanje vize:
  Popunjen obrazac (koji možete naći na https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html),
  • Skenirana prva stranica putovnice (ondje gdje su podaci) u PDF formatu (veličine: min 10 KB, max. 300KB) te
  • Skenirana slika za putovnicu ( 5 x 5 cm) u JPG formatu (veličine: min 10 KB, max. 1 MB)


Dodatne usluge uplaćuju se u agenciji:

 • Paket Gastronomija: 139 € po osobi
  • 5 x večera u hotelu uz ponude švedskog stola (2.-5. i 7. dan)
  • Demonstracija indijskog kuhanja s večerom (6. dan)
  • 1 x večera u lokalnom restoranu (8. dan)
 • Paket izleta Indija: 129 € po osobi
  • Tvrđava Agra Fort (4. dan)
  • Agra Food Trail - gastronomski izlet (4. dan)
  • Izvorna Indija - Jeep safari s ručkom (7. dan)
Korisni savjeti

Predviđena vremena letova**:

11.02.-19.02.2024
11.02.2024 TK1062 LJUBLJANA - ISTANBUL 0945 1410
11.02.2024 TK716 ISTANBUL - DELHI 2050 0515* (idući  dan)
19.02.2024 TK717 DELHI - ISTANBUL 0655 1135
19.02.2024 TK1063 ISTANBUL – LJUBLJANA 1830 1845

13.03.-21.03.2024
13.03.2024 TK1062 LJUBLJANA - ISTANBUL 0945 1410
13.03.2024 TK716 ISTANBUL - DELHI 2050 0515* (idući dan)
21.03.2024 TK717 DELHI - ISTANBUL 0655 1135
21.03.2024 TK1063 ISTANBUL – LJUBLJANA 1830 1845

Avio-prijevoznik: Turkish Airlines

**Vremena polazaka zrakoplova navedena su prema redu letenja objavljenom za 2024. godinu i podložna su promjenama.

Važne napomene:

Dokumenti potrebni za putovanje:
VAŽNO: Hrvatskim državljanima za putovanje u Indiju potrebna je putovnica koja vrijedi još najmanje 6 mjeseci nakon datuma ulaska te viza*. Vizu je moguće ishoditi putem interneta i sustava e visa: www.indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html

*Moguće je posredovanje agencije u izradi vize. Cijena vize i agencijske usluge ishođenja iznosi 55 €

eTours.hr koristi kolačiće (cookie) i slične tehnologije za unaprjeđenje korisničkog iskustva.
Daljnjim korištenjem stranice slažete se s korištenjem kolačića.  Više informacija »