tel: 01 / 6176-127; fax: 01 / 6176-129; Garićgradska 18, ZGinfo@etours.hr
         
o nama
kontakt
poklon voucheri
korisni savjeti
newsletter
Kada biram hotel najvažnije mi je:
Cijena
Lokacija
Luksuznost/Usluga
Dodatne pogodnosti
Klub nagrađivanja
Zaštita okoliša
 rezultati
 AGENCIJA
 NAŠI PUTNICI
 NAŠI PARTNERI
 POSLOVNA PUTOVANJA
 
 
USLUGE
Nudimo sve potrebne informacije i sugestije vezane uz željeno odredište u želji olakšanja planiranja i realizacije putovanja, štednje vremena i smanjivanja troškova poslovnih putovanja. Od rezervacija avio karata, hotela, izleta, transfera, ishođenja viza, ugovaranja najma vozila do grupnih putovanja za Vaše djelatnike. Svi putni dokumenti besplatno se dostavljaju na Vašu poslovnu adresu ili u zračnu luku.
EDUKACIJA
Edukacija i usavršavanje su kontinuirani prisutni, kako bi uvijek pružali najkvalitetniju moguću uslugu. Dugogodišnje iskustvo omogućava nam da na Vaše upite odgovaramo sa najodgovarajućim cijenama i ponudama.
TEHNOLOGIJA
Specijalizirani smo za organizaciju poslovnih putovanja putem Interneta. Razvojem vlastitih softverskih rješenja olakšali smo pristup putnim informacijama, dok pristupom globalnim rezervacijskim sistemima na jedinstven način pomažemo u pripremi i realizaciji putovanja Vaših djelatnika.
ON LINE USLUGE
Nudimo mogućnost on-line pretraživanja i rezervacija avio karata, hotela, vozila i jedrilica sa komparativnim uvidom u cijene i ponudu. Tijekom rezervacije avio karata imate uvid u detalje kao sto su vrijeme polaska i slijetanja, duljina trajanja leta, tip aviona, tip obroka za vrijeme leta, vrijeme i temperatura na destinaciji itd... Tijekom procesa rezervacije mozete naravno odabrati i svoje sjedalo u avionu.
POSLOVNA POLITIKA
Profesionalnost u usluzi svakodnevno je prisutna. Naglašavamo da je naš glavni zadatak, pružati "jednostavno bolju uslugu" svim korisnicima.
 Seat Guru
 vremenska prognoza
 auto karta
 TripAdvisor
 tečajna lista
povratak na vrh
Za sva putovanja vrijede Opći uvjeti putovanja putničke agencije e-Tours d.o.o.
HR-AB-01-080371546 | privatnost i sigurnost | pišite nam | site map | avio kompanije | Hoteli | destinacije