tel: 01 / 6176-127; fax: 01 / 6176-129; Garićgradska 18, ZGinfo@etours.hr
         
o nama
kontakt
poklon voucheri
korisni savjeti
newsletter
Kada biram hotel najvažnije mi je:
Cijena
Lokacija
Luksuznost/Usluga
Dodatne pogodnosti
Klub nagrađivanja
Zaštita okoliša
 rezultati
 AGENCIJA
 NAŠI PUTNICI
 NAŠI PARTNERI
 POSLOVNA PUTOVANJA
 
Naše čvrste veze sa svjetskim partnerima omogućuju nam da pružimo kvalitetan turistički produkt i uslugu.
 
AMADEUS
Automatizirani rezervacijski Sistem.
Amadeus je vodeći svjetski distributer informacija vezanih za putovanja. Omogućuje globalne rezervacije i distribuciju produkata i usluga za preko 44,000 agencija u svijetu.
Zahvaljujući Amadeus-u, E Tours je u mogućnosti rezervirati sjedala kod preko 500 avio prijevoznika, preko 50,000 hotela i 20,000 rent a car lokacija širom svijeta.
 
LOTUS ASIA TOURS
Putovanje u Aziju znači susret sa drugim kulturama,religijama i ljudima. Lotus Asia Tours ustupio je svoje povjerenje e-Toursu, kako bi na direktan, najpovoljniji način uobličio ponudu za destinacije kao što su Myanmar (Burma), Indonezija, Singapur, Malezija i Australija. U kombiniranju najkvalitetnijeg smještaja i privatne usluge na raspolaganju su Vam naši Lotus Asia Tours-ovi uredi u Bali-u, Lombok-u, Yangoon-u, Singapuru, Kuala Lumpuru i Sydney-u.
 
HERTZ Rent-a-car
Anterra d.o.o. ekskluzivni je partner Hertz International za Republiku Hrvatsku (također i BiH) već dugi niz godina, te koristeći najbolju tradiciju i prednosti ovako velike organizacije, nudi domaćim i inozemnim korisnicima jedinstveni spoj cijene i kvalitete usluga. Naš kontinuirani uspjeh odraz je oslonca na kvalitetu kao djela tradicije tvrtke. Ponosimo se svojom uslugom kojoj je osnovni cilj omogućiti klijentu da iznajmi vozilo - jednostavno, brzo i učinkovito, po najboljoj mogućoj cijeni.
 
AIRPLUS
Optimizirajte planiranje, plaćanje i analiziranje troškova poslovnih putovanja. Trošak Vaših poslovnih putovanja bitno se može smanjiti implementacijom AirPlus Travel Management rješenja. Naše poslovno rješenje bitno će smanjiti troškove Vaših putovanja i optimizirati potrošnju, osiguravajući pritom odgovarajuće izvještaje po zaposlenom, destinacijama, projektima ili pak troškovnim centrima. Kontinuirano radimo na razvoju novih i unaprijeđenju postojećih rješenja. Preuzimamo brigu o Vašim putovanjima osiguravajući Vam pritom više vremena za Vaš posao.
 Seat Guru
 vremenska prognoza
 auto karta
 TripAdvisor
 tečajna lista
povratak na vrh
Za sva putovanja vrijede Opći uvjeti putovanja putničke agencije e-Tours d.o.o.
HR-AB-01-080371546 | privatnost i sigurnost | pišite nam | site map | avio kompanije | Hoteli | destinacije