tel: 01 / 6176-127; fax: 01 / 6176-129; Garićgradska 18, ZGinfo@etours.hr
         
o nama
kontakt
poklon voucheri
korisni savjeti
newsletter
Kada biram hotel najvažnije mi je:
Cijena
Lokacija
Luksuznost/Usluga
Dodatne pogodnosti
Klub nagrađivanja
Zaštita okoliša
 rezultati
 
Mi želimo sretne korisnike i uvažavamo sve primjedbe,
ali se veselimo i pohvalama. U prilogu su neki od komentara vezanih za našu uslugu...
Poštovani,

Želio bih vam se zahvaliti i pohvaliti vašeg djelatnika Ivana Matkovića na iznimno susretljivom i uslužnom kontaktu. Vaše usluge koristim po drugi puta, a nakon ovoga ću i u buduće.

Zlatko
Poštovani g-dine Matković!

Putovali smo s Vašom agencijom prije par tjedana na Kubu (18.02-27.02) i imam potrebu javiti se da imate povratnu informaciju o putovanju.
Pišem u svoje ime ( i moga supruga ), ali naši suputnici dijele moje mišljenje.
Bili smo krasno dočekani i vođeni pet dana od strane, mogu slobodno reći, naših domaćina, vodiča Leandra i vozača Rodolfa. Leandrov savršeni engleski, točnost, ljubaznost i obrazovanost su nas oduševili, a strastvenost s kojom je vodio svoj program, pričao o Kubi i odgovarao na sva naša pitanja omogućila nam je da Kubu doživimo ne samo s turističkog gledišta nego dubinski i iznutra.
Grupa je bila mala i jako ugodna, nas četvero i ugodan stariji bračni par iz Njemačke, vođena na opet savršenom i njemačkom i engleskom, paralelno, bez problema.

Program je bio bogat s mnogo sadržaja. Žao nam je jedino da nismo bili bar dan duže u Havani, dok je boravak u Varaderu, bez obzira na prekrasne plaže, mogao biti kraći.

Takav pristup toliko nas je dodatno zainteresirao za Kubu da smo po povratku, željni dodatnih informacija, pronašli i pogledali dokumentarac o Kubi od osam nastavaka :)

Srdačno Vas pozdravljamo i želimo da Vam se svi putnici s putovanja vraćaju s ovakvim dojmovima.
Marijana
U nedjelju 3.2. sam trebala putovati sa kolegicom u Minhen, ali let je bio otkazan. Stjepan nas je prebacio na drugi let, koji je također bio otkazan. Nedjelju popodne je, tako, proveo vrlo radno, budući da smo ga zvali nebrojeno puta, tražeći pomoć oko novih letova i ažuriranja rezervacija rent-a-cara i hotelskog smještaja.
Stjepan je promptno priskočio u pomoć kolegici i meni, našao nam optimalne opcije za nastavak putovanja i omogućio nesmetano putovanje.

Ovim putem se zahvaljujem Stjepanu na iznimnoj ljubaznosti i profesionalnosti. U trenutku kada bespomoćno (i prilično nervozno) stojimo na aerodromu i ne znamo kako i kada dalje, Vaša pomoć nam je bila predragocjena!


Marija
Dinka,

hvala što ste se pozabavili mojim problemom. Avionske karte inače kupujem preko Miles and More programa Croatia Airlines-a.

Puno hvala, jako ste ljubazni.

Marina
Poštovanje g . Gorane,
Svako dobro u Novoj 2019 Vam želim.

Evo sada kada sam tek uhvatila tren smiraja od prezaposlenog dana... voljela bi kratko pohvaliti odgovorne ljude u agenciji zadužene za organizaciju ovog putovanja u Rim, te povrh svega pohvale voditelju puta gđi. Maji koja je vrhunskom organizacijom razgleda, emocionalnom inteligencijom, elokventnošću i znanjem materije ,podigla ovo putovanje na jednu visu razinu...

Budite ljubazni proslijediti pohvale do dotičnih,
I njima svako dobro u Novoj 2019...
Vlatka
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10
 Seat Guru
 vremenska prognoza
 auto karta
 TripAdvisor
 tečajna lista
povratak na vrh
   
Za sva putovanja vrijede Opći uvjeti putovanja putničke agencije e-Tours d.o.o.
HR-AB-01-080371546 | privatnost i sigurnost | pišite nam | site map | avio kompanije | Hoteli | destinacije