tel: 01 / 6176-127; fax: 01 / 6176-129; Garićgradska 18, ZGinfo@etours.hr
         
o nama
kontakt
poklon voucheri
korisni savjeti
newsletter
Kada biram hotel najvažnije mi je:
Cijena
Lokacija
Luksuznost/Usluga
Dodatne pogodnosti
Klub nagrađivanja
Zaštita okoliša
 rezultati
 
 
PROFESIONALNOST
Profesionalnost u našoj usluzi svakodnevno je prisutna. Posebno naglašavamo da je naš glavni zadatak, pružati vrhunsku uslugu svim korisnicima.

Naši internacionalni partneri imaju minimalno 15-20 godina iskustva u turističkoj industriji. Dugogodišnja suradnja sa našim partnerima osigurava povjerenje i adekvatan servis i sigurnost za naše korisnike.

Kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem u mogućnosti smo pružati najkvalitetniju moguću uslugu. Naše dugogodišnje iskustvo i fleksibilnost omogućava nam da na Vaše upite odgovaramo sa najpovoljnijim cijenama i odgovarajućim ponudama.
TEHNOLOGIJA
Tehnologija je uvijek bila naša orijentacija, stoga E-Tours putem vlastitih programskih rješenja sve svoje sadržaje administrira unutar vlastite kuće. Na taj način osiguravamo ažurnost svih naših ponuda u realnom vremenu. Za rezervacije i provjeru raspoloživosti Vaših narudžbi paket aranžmana koristimo rezervacijske sisteme CETS i Start Amadeus. Na našem webu nudimo mogućnost on-line rezervacija paket aranžmana sa komparativnim uvidom u cijene i ponudu većine austrijskih i njemačkih tour-operatora.

Povezani smo sa Amadeus rezervacijskim sistemom, koji nam omogućuje direktan pristup svim cijenama avio karata kao i uvid u realno stanje raspoloživosti svih letova. Na našem webu www.aviokarte.com.hr nudimo mogućnost on-line rezervacija avio karata sa komparativnim uvidom u cijene i letove svih svjetskih avio prijevoznika.

Profili naših korisnika i osobni detalji se arhiviraju, kako bi se pružila što kvalitetnija usluga.
STRAST
Strastveni smo putnici i ponosni smo na našu uslugu. Kontaktirajte nas već danas i putujte sa nama!
 Seat Guru
 vremenska prognoza
 auto karta
 TripAdvisor
 tečajna lista
povratak na vrh
Za sva putovanja vrijede Opći uvjeti putovanja putničke agencije e-Tours d.o.o.
HR-AB-01-080371546 | privatnost i sigurnost | pišite nam | site map | avio kompanije | Hoteli | destinacije